DE VISZAAK ENSCHEDE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 140 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Viszaak Enschede. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 19:01 De kibbeling was heerlijk
23 feb 2024 om 14:19 Vis was veel te vet, viel zo uit elkaar en kon niet eens vastgepakt worden, laat staan in de saus gedipt worden. Aardappelschijfjes zijn wedges en waren erg lang gebakken.
24 jan 2024 om 13:56 Always excellent fish and chips, prepared in a timely manner. One star for delivery, as I tried to get the order delivered 45 minutes before closing and it only allowed me to do pick-up.
19 dec 2023 om 20:42 vis was erg droog en de patat hard.
1 dec 2023 om 19:47 Prima en lekker
25 nov 2023 om 19:02 Senioren menu was niet compleet. Mijn eerste bestelling bij de viszaak was uitstekend. Nu vond ik het een stuk minder goed ook omdat alles niet goed op temperatuur was en daardoor minder goed smaakte.
13 nov 2023 om 18:26 Ik woon 5 minuten verder op. Dan vind ik 50 minuten wachttijd best veel. Kibbeling prima en goed warm . Te weinig saus in verhouding tot de hoeveelheid kibbeling.
12 nov 2023 om 19:15 Heerlijke vis, zeker het wachten waard!
9 nov 2023 om 18:50 Eten was helaas lauw toen het aankwam, en heel erg weinig voor veel geld. Kon wel janken toen ik het binnen kreeg een bakje patat met 15 frietes en 4stukjes kibbeling voor 11.50 :-(
1 nov 2023 om 13:36 Mijn eerste bestelling bij de viszaak. 100% tevreden over de bezorging en het eten.
17 okt 2023 om 14:47 Half portion of fries with the dry and slim fish. Wouldn't order the second time