DE VISZAAK ENSCHEDE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 147 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Viszaak Enschede. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2024 om 19:25 Ruim 1,5 uur moeten wachten op 1 portie kibbeling! Voor 10 stukjes lauwe vis wel erg lang! De kruiden waren ergens onderweg al verdampt.
28 apr 2024 om 20:31 Eten en bezorging was snel. Alleen is er al voor de 2e x mijn saus bij de kibbeling vergeten.
10 apr 2024 om 20:46 Helaas was de portie patat echt geen portie patat maar een kleine patat!! Jammer voor het geld…
30 mrt 2024 om 14:20 was wel lekker, maar had geen viskruiden erop gewilt, vergeten te zeggen....het is dan namelijk veel te zout voor mij. De salade die er bij was mag ook anders vind ik, alles in 1 plasticbakje gepropt.....
19 mrt 2024 om 15:52 Thanks voor extra kruiden ;)
24 feb 2024 om 19:01 De kibbeling was heerlijk
23 feb 2024 om 14:19 Vis was veel te vet, viel zo uit elkaar en kon niet eens vastgepakt worden, laat staan in de saus gedipt worden. Aardappelschijfjes zijn wedges en waren erg lang gebakken.
24 jan 2024 om 13:56 Always excellent fish and chips, prepared in a timely manner. One star for delivery, as I tried to get the order delivered 45 minutes before closing and it only allowed me to do pick-up.
19 dec 2023 om 20:42 vis was erg droog en de patat hard.
1 dec 2023 om 19:47 Prima en lekker
25 nov 2023 om 19:02 Senioren menu was niet compleet. Mijn eerste bestelling bij de viszaak was uitstekend. Nu vond ik het een stuk minder goed ook omdat alles niet goed op temperatuur was en daardoor minder goed smaakte.
13 nov 2023 om 18:26 Ik woon 5 minuten verder op. Dan vind ik 50 minuten wachttijd best veel. Kibbeling prima en goed warm . Te weinig saus in verhouding tot de hoeveelheid kibbeling.